sunnuntai 28. elokuuta 2016

Hirvinaisten viikkokatsaus: VIIKKO 34

Aika kerrata hieman hirveän harvinaisten hirvinaisten kulunuttua viikkoa! Mitä kaikkea meille silloin mahtoikaan kuulua?


T I I S T A I
Tiistaina meitä oli Arskan koulutunnilla vaikka miten paljon paikalla! Yhteensä clubilaisia oli läsnä sinä iltana 12, mikä oli itse asiassa "uusi ennätys". Iso kiitos kaikilta Arskalle hauskasta koulutunnista - hepat pääsivät ainakin ihan täysillä töihin taas vaihteeksi Arskan valvovan ja tarkan silmän alla ;-) Kaikki taisivat kuitenkin pienen tappelemisen jälkeen taitaa jokaisen kiemuran ja kaaren.

T O R S T A I
Torstaina Tiffe lätkäisi blogiin kisakutsun tulevaan estekilpailuun mikä sytyttikin taas osassa hirvinaisia pientä kauhistuneisuutta... :-D Illasta oli puolestaan pitkään lupailtu lännenratsastuksen alkeet -tunti, jota Tiffe veti Marleyn läheisellä pellolla. Opeteltiin perus sanastoa ja muutamaa liikettä, kuten "sliding stop" ja kaikki meni tosi hienosti! Porukkaa oli taas tosi kivasti paikalla <3



P E R J A N T A I
Iltapäivällä (oikestaan illalla) Soppa oli rohkea ja uskaltautui pitämään ensimmäisen tuntinsa, jonka aiheena oli maastoesteet Valedale Lakella! Porukkaa oli taas paljon paikalla ja tunti oli ihan super hauska ja kivaa vaihtelua, joten rohkeesti pitämään vaan lisää tunteja Soppa <3 Myöhemmin illlalla oli kauan odotettu Hermannin Kotibileet, tosin poliisit heitti meidät talosta pihalle ennen kuin edes sisälle päästiin... :D Mentiin saman tien sitten jatkoille Fort Pintan discoon! c: 
Jouduttiin myös sanomaan heipat iki-ihanalle Manulle... :(<3 Kerran hirvinainen aina hirvinainen!!! Tervetullut takasin ihan millo tahansa :*

L A U A N T A I
Lauantaina illalla olikin vuorossa suuri, suuri, suuri estekilpailu! Se sujui loistavasti, molemmista luokista tuli voittaja ja illalla tanssittiin discossa hyvin mielin kilpailun jäljiltä. 


Viikon aikana siis kisattiin, kokeiltiin uusia lajeja, juhlittiin, työskenneltiin tunneilla, sekä toivotettiin tervetulleeksi uusia jäseniä ja hyvästeltiin vanhoja. Juuri niin värikäs viikko hirvinaisille mitä odottaa saattoikin! Kuka tietääkään, mitä ensi viikolle keksimme toistemme päänmenoksi... ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti