sunnuntai 25. syyskuuta 2016

18.9 pidettyjen koulukilpailujen tulokset

Viimein on aika julkaista kauan odotetut koulukilpailun tulokset. Kilpailut meni ainakin lähes suunnitellusti ja kaikilla näytti olevan hauskaa ja toivottavasti olikin! Suoritukset meni jokaisella super hyvin, mutta kaikilla on parannettavan varaa seuraaviin kilpailuihin!
Jokaisen henkilökohtainen arviointi on lyhyt, koska osallistujia oli niin paljon ja arviointi vei aikaa.

Ensin Sijoitukset ensimmäisestä luokasta, johon osallistui loppujen lopuksi jopa 10 kilpailijaa, Moni ei valitettavasti päässyt ja joutui perumaan osallistumisensa. 

ENSIMMÄINEN SIJA
Jennifer Westson ja Southspot
 84,00%

Radan yleisilme oli erittäin hyvä. Hieman lisää tarkkuutta pieniin asioihin, kuten kulmiin. Ratsastus oli siistiä ja kaikki liikkeet sulavia ja nätin näköisiä.




TOINEN SIJA
Antoinette Eastlake ja Braverebel
82,14%

Hevonen oli radalla näyttävä ja eteenpäin pyrkivä. Hieman huolimattomuutta ja epäsiisteyttä muutamissa liikkeissä, Ei virhepisteitä.




KOLMAS SIJA
Apollinariya Ponyfall ja Stardiamond
75,71%

Yleisilme oli hieno ja hevonen työskenteli hyvin ratsastajan kanssa. Lisää tarkkuutta liikkeiden siisteyteen. Hevosen varusteissa oli kiva pieni extra.




NELJÄS SIJA
Samantha Bunnyrock ja Superninja
74,29%

Vaatteet oli erinomaiset. Hevonen työskenteli hyvin ja näytti tyytyväiselle. Pisteitä rokotti huolimattomuus liikkeiden tekemisestä oikeassa kohdassa. Virhepisteetön suoritus.




VIIDES SIJA
Isla Lionlock ja Goldchaser
73,57%

Rata oli lähes puhdas, yleisilme tyydyttävä. Moni liike sujui kehuttavasti. Virhepisteitä ei ollut, mutta huolimattomuutta ilmaantui radan aikana.





KUUDES SIJA
Dakota Moonyard ja Morningsecret
72,86%

Oikeiden teiden kanssa on vielä harjoittelemista. Virhepisteitä ei ollut, pientä epätarkkuutta liikkeissä sekä kulmissa. Asu oli mieleinen ja hevonen oli näyttävä radalla.




SEITSEMÄS SIJA
Dakota Sweetfall ja Cooljumper
72,14%

Yleisilme tyydyttävä, kulmat hyvin viimeistellyt. Hevonen näytti eteenpäin pyrkivältä ja yhteistyöhaluiselta. Enemmän huomion kiinnittämistä suoriin linjoihin ja liikkeiden viimeistelyyn.





KAHDEKSAS SIJA
Bora Darkdawn ja Thundereye
62,14%

Yksi virhepiste väärästä liikkeestä. Siistit vaatteet ja varusteet. Linjat oli usein vinoja. Askellajin vaihto oli sulavaa ja liikkeet suoritettiin oikeassa kohdassa.





YHDEKSÄS SIJA 
Clara Winterdotter ja Midnightkiss
61,43%

Virheitä askellajin vaihto kohdissa ja näistä tuli miinusta pisteisiin. Hieman huolimattomuutta liikkeissä. Hevonen näytti miellyttämisen haluiselta ja toimi yhteistyössä ratsastajan kanssa. 





KYMMENES SIJA
Daniela Skyhill ja Hotcandy
59,29%

Yleisilme välttävä. Rata sujui hyvin lukuuun ottamatta yhtä virhettä, mkä rokotti pisteitä pois. Linjat  oli siistit ja kulmat viimeistellyt. Siisti asu toi plussaa.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------


Seuraavana kakkos luokan tulokset. Tähän luokkaan osallistui vain neljä, joista yksi joutui perumaan juuri ennen kilpailua.


ENSIMMÄINEN SIJA
Samantha Bunnyrock ja Superninja
75,56%


Kisaohjelman yleisilme erittäin hyvä. Hevonen näytti eteenpäin pyrkivältä ja yhteistyö haluiselta. Rata oli viimeistelty ja kulmat ratsastettiin erittäin hyvin, sekä hevonen pysyi uralla koko ohjelman ajan. Kaikki tehtävät sujui hyvin kisaohjelman ajan.




TOINEN SIJA
Jennifer westson ja Southspot
74,44%


Ohjelman yleisilme oli hyvä, eikä virhepisteitä tullut. Asu oli kiva ja hevonen näyttävä. Rata oli päälle päin viimeistelty, lukuun ottamatta kulmia, mitkä menivät heikosti. Hevonen toimi erittäin hienosti ratsastajan kanssa




KOLMAS SIJA
Dakota Moonyard ja Morningsecret
71,11%


Liikkeet oli erittäin sulavia ja rata näytti hyvältä. Tarkkavaisuudessa on parannettavan varaa. Uralla meno oli heikkoa ja hevonen pääsi livahtamaan usein pois uralta. Ei virhepisteitä. Hevonen näytti tyytyväiseltä. 




Kiitos kaikille osallistujille, odotan innolla ensi kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti